Genanvendelsesinitiativ og take-back ordning

HVER GANG ET PAR STRØMPEBUKSER BLIVER REDDET FRA SKRALDESPANDEN, SPARER VI NÆSTEN ET KG CO2!

I stedet for at smide dine udslidte nylonstrømper i skraldespanden, kan du sende dem til os eller aflevere dem hos en af vores indsamlingspartnere. Vi tager imod alle brands.

Det estimeres, at der hvert år bliver produceret, brugt og kasseret 6-7 mia. par nylonstrømper. De fremstilles af olie, kemikalier, vand og energi, og når de bliver smidt ud, opløses de til mikroplast, der forurener vores grundvand og verdenshavene eller forbrændt med CO2-udledning til følge.

Vi har lanceret Dear Denier Genanvendelsesinitiativ, som det første store initiativ på verdensplan skabt til at tackle dette massive problem.

DET BLIVER IKKE NEMMERE AT GØRE EN FORSKEL

Send 3 eller flere par udslidte nylonstrømper eller andre produkter af den genstridige nylon/elastan-blend, og lad os genanvende dem for dig.

Når du sender dem direkte til os tilbyder vi dig 10% rabat på dit næste onlinekøb. Bare læg dit navn og din e-mail i pakken sammen med dine gamle strømper og strømpebukser.

Send dine gamle strømper og strømpebukser til:

Dear Denier

Peter Bangs Vej 53, st. 4

2000 Frederiksberg

Danmark

Husk at tilføje dit navn og din e-mail.

UDVIKLING AF NY TEKNOLOGI ER VEJEN FREM

Vi er gået sammen med forskere fra Teknologisk Institut for at finde den bedste og mest bæredygtige måde at genanvende nylonstrømper på og forhindre dem i at ende på lossepladsen eller forbrændningen.

Det ultimative mål er selvfølgelig at kunne fremstille nye strømpebukser af brugte strømpebukser.

Indtil vi har fundet løsningen, bruger vi de kasserede strømpebukser - vi modtager - til laboratorieforsøg. Lige nu har vi en meget lovende teknologi i støbeskeen, og vi glæder os til at kunne melde mere ud inden længe.

INDSAMLINGSPARTNERE

For at gøre det endnu nemmere for dig at være en del af løsningen, går vi sammen med forhandlere over hele verden og stiller vores indsamlingskasser og logistik til rådighed for dem, gratis.

Det giver dig to muligheder for at sikre, at dine udslidte nylonprodukter ender med at blive genanvendt og ikke på lossepladsen eller forbrændingen.

1. Du kan aflevere dem hos en af de forhandlere, der deltager i initiativet

2. Eller du kan sende dem direkte til os.

Når du afleverer dine gamle strømper og strømpebukser hos en af vores indsamlingspartnere, sørger de for, at vi modtager de kasserede strømpebukser.

Listen over deltagende indsamlingspartnere vokser hele tiden, så du kan finde et indleveringssted tæt på dig.

Se liste over indleveringssteder