Vi ved, at et af dine største problemer, når du køber strømpebukser, er at vælge den rigtige størrelse. Det sidste vi har brug for, er strømpebukser der enten er for stramme eller for løse, for korte eller for lange. Det er virkelig irriterende hvis de bliver ved med at falde ned, niver huden eller endda føles ubehagelige.

Derfor har vi lavet dette enkle skema, for at gøre det let for dig at finde din perfekte pasform. Og husk, at du altid kan returnere produkterne inden for 30 dage, hvis de ikke passer dig. Vores størrelser spænder stort, da vi bruger elastiske materialer og produktionsteknikker, der giver en tætsiddende pasform, selvom du er imellem størrelser.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge.

FIND DEN RIGTIGE STØRRElSE STRØMPEBUKSER

De fleste af vores strømpebukser findes i tre størrelser. Brug dette skema
til at finde netop din perfekte størrelse.

se størrelsesskema for strømpebukser i 3 størrelser

Vi udvider løbende med flere og større størrelser. Mange af vores kunder efterspørger dette, og vi har en ambition om at alle - uanset kropsbygning - skal have muligheden for at bruge vores produkter.

Se størrelsesskema for strømpebukser i 5 størrelser

FIND DEN RIGTIGE BH-STØRRELSE

Du kender udfordringen – bøjle-bh’er er ubehagelige og gnaver I huden, og trekant-bh’er tilbyder ingen støtte eller facon. Det udfordrer vi med vores nye bøjle-fri bh.

find din størrelse her

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE TRUSSER

Det er lige så vigtigt at matche din skønne nye bh med trusser der også sidder perfekt på dig.

find din størrelse her