Section
Drop element here!

MENNESKENE BAG

Dear Denier [di(e)r de'ni(e)r]

Dear Denier blev grundlagt i 2012 af danske Katrine Drost Lewinsky. Katrine arbejdede i 15 år i modeindustrien for adskillige store mærker, inden hun stiftede Dear Denier.

Mens hun arbejdede med salg, besøgte Katrine mange butikker i Skandinavien og som en strømpebukse-pige, havde hun altid brug for at købe nye strømpebukser, når hun rejste rundt. Det var umuligt at finde mærker med værdier og produkter, der matchede Katrine's behov og tankegang, når hun ledte efter moderigtige, funktionelle og holdbare strømpebukser produceret ansvarligt. Det blev startskuddet til Dear Denier.

I dag repræsenterer Dear Denier en moderne generation af strømpebukser og strømper, som udfordrer industriens status quo gennem funktionelle,  komfortable og holdbare produkter lavet ansvarligt med omtanke for mennesker og planet.

MØD GRUNDLÆGGEREN

“Jeg drømmer om en cirkulær fremtid nu”

Jeg har en drøm om en sund fremtid. En fremtid, hvor forbrugere og producenter er enige om, at klimakrisen er reel, og noget vi kan løse ved at stå sammen og træffe de rigtige beslutninger. Ikke drevet af kapital, men af formål og et ønske om gøre det rigtige. 

Forbruget af tøj generelt er usundt, men især den måde, vi køber og forbruger nylonstrømper på, er decideret uholdbar. Det har været tilfældet i mere end 60 år. Strømpebukser var engang en luksusvare lavet af silke, lavet til at holde. Nu er strømpebukser blevet modeindustriens engangsplastikprodukt og for mere end 80% af forbrugerne et produkt, vi køber sammen med vores dagligvarer. Uden at tænke nærmere over det.

Vi ønsker at udfordre dette og skabe holdbare strømpebukser i god kvalitet, som efterlader et så lille aftryk på planeten som muligt. Og når de er hullede og slidt, skal vi kunne genanvende dem til nye strømpebukser.

mød grundlæggeren

HOLDET

Mød vores hold

mød vores grundlægger

KATRINE

Founder og kreativ direktør

mød vores ceo

FREDERIK

CEO

mød vores marketing team

CÆCILIE

CSR Assistent - på barselsorlov

HOLDET

Vores partnere

MENNESKENE I VORES VÆRDIKÆDE

Alle vores produkter er designet i Danmark og produceret i Italien. De mennesker, der fremstiller vores produkter, er yderst dygtige håndværkere inden for strikning og konstruktion, og vi er stolte af at kunne sige, at de er vores samarbejdspartnere. Sammen udvikler og optimerer vi vores designs og finder løsninger, når vi får feedback fra kunder.

Vores italienske fabrikker er højt specialiserede og teknologiske OEKO-TEX®-certificerede nul-affaldsfabrikker drevet af vedvarende energi. De investerer løbende i bæredygtige løsninger og arbejder systematisk på at reducere deres miljømæssige fodaftryk, dvs. ved at rense alt spildevand fra produktionen, anvende systemer til ansvarlig styring af energi- og vandforbrug og specialisere sig i brugen af bæredygtige og miljøvenlige materialer.

Syversen

Skandinaviens største og ældste distributør af strømpebukser og strømper, Syversen AS, har siden 2019 været en af Dear Denier's tætte partnere. Syversen ejer en del af Dear Denier og distribuerer Dear Denier produkter på en række markeder, blandt andet i Norden.

Syversen AS blev etableret i Fredrikstad i 1940 og har i tre generationer etableret sig som en nordisk distributør af internationale mærker i sokker, strømpebukser og undertøj. Familievirksomheden har i øjeblikket 32 medarbejdere, og skabte i 2019 en omsætning på ca. DKK 120 millioner. Syversen AS ejer også ETON-socks og badetøjsmærket Panos Emporio.

Foto: Syversen-medejer Hans Erik Syversen
Besøg deres hjemmeside

Teknologisk institut

Teknologisk Institut er et uafhængigt og almennyttigt forsknings- og udviklingsinstitut. Instituttet har siden 1906 arbejdet for at fremme udnyttelsen af teknologiske fremskridt. Både til gavn for den enkelte virksomhed og til gavn for samfundets fortsatte udvikling, vækst og velstand. 

Vi har igennem de seneste år arbejdet tæt sammen med Teknologisk Institut i en række innovationsprojekter med hovedformål at udvikle ny teknologi til genanvendelse af nylon-elastan blend. 

KLIK OG LÆS MERE

LÆR' OS ENDNU BEDRE AT KENDE